De Bedrijfstuin als meerwaarde

Een tuin zegt veel, dus ook over uw bedrijf. Het kan een krachtig communicatiemiddel zijn, gebruik het. Een doordacht ontworpen en zorgvuldig onderhouden bedrijfstuin zorgt ervoor dat bezoekers uw pand met een prettig gevoel binnenkomen én weer verlaten. Ook draagt een mooie tuin bij aan een fijne werksfeer. Zo is in de bedrijfstuin werken plezierig en steeds gebruikelijker voor steeds meer werknemers. Een herkenbare en aantrekkelijke bedrijfstuin is op zijn minst een meerwaarde.

Onderhoud en investering duidelijkheid voor alles

Groenduo Hoveniers is gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfstuinen in de regio Zeist, Bunnik, Utrecht  en omgeving. Bij grote of kleine bedrijven en bij diverse instellingen verzorgen wij dan ook al jaren naar volle tevredenheid het onderhoud van hun bedrijfstuin. Ook een ontwerp voor uw bedrijfstuin kunnen wij voor u verzorgen. Van voor- en/of najaarsonderhoud tot aan periodiek onderhoud (maandelijks, wekelijks of één keer per kwartaal) Marco of Gerdy van Ee komt graag met u in alle rust overleggen waar u behoefte aan heeft en welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Vanzelfsprekend volgt een heldere aanbieding en duidelijke uitleg als dat nodig is. We geven helderheid en inzicht in ons werk en de investering die daarmee gemoeid is. En, eerlijkheid staat voorop.

Doel is er met u uit te komen, dat is ons motto. Onze vakkundige hoveniers nemen u graag de zorg voor het onderhoud van uw bedrijfstuin uit handen. Vanzelfsprekend gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen, werken ecologisch verantwoord en met respect voor de natuur. Als u het onderhoud in onze handen legt, bent u verzekerd van een bedrijfstuin met frisse uitstraling en een gezonde beplanting. En is er een speciale gelegenheid, dan komen we gewoon een keer extra.