Tuinonderhoud is blijvende aandacht

Tuinonderhoud is onze specialiteit . Wij zijn al jaren de vaste hovenier van diverse bedrijven, instellingen en particulieren in de regio Zeist, Bunnik, Werkhoven en doen zorgvuldig het onderhoud van hun tuinen. Goed tuinonderhoud gaat echt veel verder dan snoeien. Uw tuin, uw investering die zorgvuldig is ontworpen en aangelegd, moet vooral ook mooi blijven. Het is ons vak. Wij hebben er de kennis en ervaring voor maar ook de aandacht en de liefde. Snoeien, gras maaien, terrassen reinigen met een hogedrukspuit, onkruid wieden, dit zijn allemaal werkzaamheden die steeds weer in uw tuin terugkeren. In zomer, herfst, winter en lente. Als u wel graag het tuinonderhoud ter hand zou willen nemen, maar het lukt niet meer, of als u de kennis niet heeft hoe dit vakkundig kan gebeuren, neem dan contact met ons op. Marco of Gerdy van Ee komt graag bij u langs en bespreekt in alle rust wat uw bedoeling is, wat de mogelijkheden zijn en investering daarvoor is. Onze intentie is er altijd met u uit te komen.

Beplanting maakt mooie tuinen

Een van de belangrijkste onderdelen van mooie tuinen vormt beplanting. Levende planten is waar het allemaal om draait in de tuin. Gerdy van Ee is de ‘vrouw van de planten’ bij Groenduo Hoveniers. Zij kweekt zelf sommige soorten en heeft een schat aan kennis van beplanting. Zij is gespecialiseerd in het maken van een beplantingsplan voor uw tuin of een border. Bij het samenstellen van de beplanting let zij, behalve op bloemkleur, vooral op de structuur van de planten. Hierdoor ontstaat een tuin die het hele jaar, zelfs in de winter interessant en sfeervol is. Bovendien passen de soorten in haar beplantingsplannen uitermate goed op de grondsoort rond Zeist, Bunnik en Werkhoven.

Tuinonderhoud is plannen

Om mooie tuinen te houden is het plannen van tuinonderhoud belangrijk. In een onderhoudsplan kunnen we precies afspreken wat we op welk moment in de tuin komen doen. Want ook de natuur vraagt een bepaalde tijd voor elk werk. We kunnen niet altijd ongestraft snoeien bijvoorbeeld. Als u zelf ook graag wilt tuinieren maar niet alles zelf meer wilt of kunt doen, bepaalt u gewoon zelf welk deel van het onderhoud u door ons laat doen. Het complete onderhoud, de snoeiwerkzaamheden of alleen het gazononderhoud. U voert de regie. U kunt natuurlijk ook gezellig met ons mee werken.

Onderhoudsabonnement

Wilt u liever dat wij maandelijks in uw tuin langskomen, zodat uw tuin er altijd keurig bij ligt? Dan is een onderhoudsabonnement wat voor u. U doet het meeste zelf en geniet elk seizoen van alles wat boven de grond tot bloei komt. Maar er zijn dingen die u zelf niet kunt uitvoeren. De haag is zo hoog dat u er zelf niet bij kunt. Dan kiest u voor incidenteel tuinonderhoud, en bespreekt u welke werkzaamheden u door ons laat doen en wij zorgen dat het piekfijn in orde komt. Alle mogelijkheden zijn er. Marco of Gerdy van Ee bespreekt ze graag met u.

Welk tuinonderhoud kunnen wij onder andere voor u doen?

 • Hagen, heesters en bomen snoeien
 • Groene aanslag van de bestrating verwijderen
 • Borders onkruidvrij maken en bemesten
 • Bodemverbetering met compost om water en voedingsstoffen te kunnen vasthouden
 • Scheuren, op de plaats houden of verplanten van vaste planten
 • Klimplanten opbinden
 • Begaanbaar houden van bestratingen zoals ophogen van verzakkingen
 • Bestrating onkruid, blad en algvrij maken (Natuurlijk op verantwoorde wijze)
 • Graskanten afsteken
 • Gazon verticuteren en bemesten
 • Verwijderen van onkruid en bestrijden van ziekten en plagen
 • Schoonmaken en herinrichten van vijvers
 • Potplanten verpotten en verplaatsen