Tuinaanleg met kennis en extra aandacht

Groenduo Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg in Zeist, Bunnik, Werkhoven en wijde omgeving. Er zijn vele soorten tuinen, bedrijfstuinen, tuinen bij instellingen, grote tuinen, kleine tuinen of voortuinen. Tuinaanleg gebeurt bij ons zorgvuldig en met wat extra aandacht. We nemen rust en tijd voor u. Het is en blijft vakwerk. We werken daarom alleen met goed opgeleide mensen en met respect voor mens en natuur. Dat we zoveel mogelijk met duurzame materialen ecologisch verantwoord werken, dat spreekt voor zich.

Tuinaanleg is overleggen

Tuinaanleg is vaak een heel project. Of het nu een bedrijfstuin, een voortuin, een grote of een kleine tuin is. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn essentieel en voor u en ons zijn duidelijke afspraken plezierig. Daarom komt allereerst Marco of Gerdy van Ee bij u langs om te overleggen wat precies uw bedoeling is, wat de mogelijkheden zijn en wat u de beste oplossing vindt. Meestal is een tuinontwerp nodig, dan verzorgen we dat. Altijd volgt een overzichtelijke en heldere aanbieding. Vanzelfsprekend praten we daarover en doen we ons uiterste best daar met u uit te komen. Dan plannen we samen met u de datum wanneer we beginnen en wanneer we verwachten klaar te zijn met de tuinaanleg. Als we uw tuin aanleggen veroorzaakt dat soms onrust voor de omgeving en de dierenwereld. Daar gaan we met begrip en met respect mee om: De buren informeren we indien nodig en als we moeten stoppen om bijvoorbeeld een nest egels of wat salamanders in veiligheid te brengen, dan doen we dat met liefde.

Tuinaanleg begin van vernieuwing

Wanneer we met de tuinaanleg beginnen, ziet u al snel de nieuwe tuin ontstaan. Vooral als de beplanting komt wordt het echt een nieuwe wereld. Na afronding van de tuinaanleg geeft Marco of Gerdy u altijd persoonlijk adviezen om uw nieuwe tuin te kunnen verzorgen. Sowieso kunt u rekenen op onze aandacht nadat alles klaar is. Want dan gaan tuinen pas groeien en kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe tuin. Garantie op ons werk krijgt u, want daar staan wij voor. Bijvoorbeeld als er onverhoopt een plant dood gaat, vervangen wij die.